Adresa:
SPORTSKA DVORANA Novska, Tina Ujevića 2c, 44330 Novska
Telefon:
044 / 600 804, 091 / 545 6989

O nama

Tradicija i kvaliteta

Autoškola NOVA već niz godina dokazuje da je jedna od najboljih škola za obuku vozača motornih vozila.Izdvajaju nas najpovoljnije cijene, fleksibilni načini plaćanja, izvrstan izbor automobila, a  posebice motocikala te kvalitetni predavači i instruktori… Funkcioniranje autoškole temelji se na korektnom i kvalitetnom radu naših uposlenika: tajnice, instruktora, predavača, stručnog voditelja. 

  

Stručni tim

Zadovoljstvo naših polaznika, informatička opremljenost učionice, nova vozila, dugogodišnje iskustvo, ljubazni i stručni djelatnici, te suvremen i individualan pristup svakom polazniku naše autoškole jamstvo su da mi znamo najbolji i najkraći put do vozačke dozvole.

Vrhunski uvjeti

Nudimo vam najbolje uvjete teoretske i praktične nastave za obuku vozača vozila A1, A2, A i B kategorije.

Teoretska nastava se usklađuje sa željama – mogućnostima polaznika te se održava u terminima prema dogovoru. Odvija se u ugodnoj atmosferi sa manjim grupama kandidata, uz pomoć računala i multimedijalnih aplikacija koje kandidatima znatno olakšavaju stjecanje vozačkog znanja, što dokazano ostvaruje bolje rezultate naših polaznika na ispitu.

Vama na usluzi

I to nije sve! Sve dodatne informacije koje se odnose na polaganje vozačkih ispita, cijene, termine predavanja i vožnji te razne pogodnosti plaćanja možete saznati ukoliko nas direkto kontaktirate.

Kontakt

Autoškola N O V A
SPORTSKA DVORANA Novska
Tina Ujevića 2c, 44330 Novska
044 / 600 804

Vozila

Kandidati biraju i instruktora i vozilo po izboru:
VW Golf 7
PEUGEOT 208
BMW 3
YAMAHA YBR 250
Honda GLR125F
KAWASAKI ER6n

Radno vrijeme

Ponedjeljak - subota
08:00-12:30
16:30-19:00

© Autoškola N O V A | Concept and Development PARLOV UNA